top of page
onur-bahcivancilar-wh9I0jokix8-unsplash.

"Vår tid är nu - mer än någonsin."

Styrelse: Citat

STYRELSEN

The preown ntw är ett professionellt nätverk för kommersiella företag med cirkulära affärsmodeller inom textil och heminredning.

 

STYRELSEMEDLEMMAR 

Stina Qubti, VD och koncernchef för kommersiell secondhand-kedjan Busfrö. Sedan många år aktiv och engagerad för en stark sektor av kommersiella second hand-aktörer och vikten av Sveriges småföretagare. 

Sigrid Barnekow, rådgivare och specialist inom kommunikation och påverkansarbete för hållbar textil och modeindustri, tidigare verksam bl a som programchef för Mistra Future Fashion och VD för ny hållbar textilinnovation (TreeToTextile).

Unni Warner, grundare och fd. delägare av Sabina and Friends, Rent your Closet, 2010-2021, som startades som en reaktion mot modehets, fulla garderober och trender. De var först i Sverige med uthyrning av kläder på abonnemang med fokus på det senaste modet. Idag arbetar Unni med modebilder och läser till hållbarhetsspecialist på SIH.

Caroline Look, grundare av Bye Buy Concept AB, ett cirkulärt koncept med noga utvalt sortiment av begagnade kläder och produkter för barn. Sedan starten för 10 år sedan har företaget blivit en viktig aktör i utvecklingen av nya sätt att arbeta med cirkulära affärsmodeller inom branschen för begagnade varor. 

Ann-Sofie Bergort, mångårig erfarenhet av hållbart mode och medveten modekonsumtion både som konsult och företagare. Utbildad ekonom med fokus på ledarskap, marketing och affärsutveckling med roller bl a som konsult och chef inom modebranschen. Grundare av varumärket VARIÉ.

Maria Lagerman, koncept- och affärsutvecklare - cirkulär & hållbar textil- och modebransch/hållbar konsumtion, medgrundare KIND OF och tidigare verksamhetschef för Remake Sthlm.

Styrelse: Om

”Vi vill med vårt arbete skapa ett starkt nätverk för 

företag med cirkulära affärsmodeller samt lyfta 

medlemsföretagens betydelse för Sveriges 

omställning till en cirkulär ekonomi”

 

/Maria Lagerman, ordförande the preown ntw

IMG_8840.jpg
Styrelse: Bild
bottom of page